OVER MIJ

Separator
Sanna Viel

Mijn achtergrond

Mijn naam is Sanna Viel. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en haptotherapeut. Vanuit de interesse in hoe wij als mensen bewegen en in elkaar zitten, startte ik met de opleiding fysiotherapie. Al tijdens mijn studie groeide de behoefte aan meer verdieping. Ik was nieuwsgierig naar het ontstaan van klachten en merkte dat er soms meer nodig is dan alleen begeleiding op het fysieke vlak. Na een module haptonomie was ik zo geboeid door wat ik ervaarde dat ik wist dat ik hiermee verder wilde.

Passie

Na een aantal jaar werken als fysiotherapeut, waarin ik mij steeds meer richtte op de psychosomatiek, begon ik aan de opleiding haptotherapie. In dit vak heb ik mijn passie gevonden. Steeds weer vind ik het fascinerend om met iemand een stukje mee te lopen en te leren van hoe verschillend we zijn. Om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig nascholingen en supervisies. Met een aantal collega’s werk ik nauw samen en vormen we een intervisie groep. Zo houden we elkaar scherp en zorgen we voor verdieping en ontwikkeling in ons vak.

Ik werk samen met:
Margreet Tienstra (tienstrahaptonomie.nl)
Marianne Akse (werkplaatsvoorhaptonomie.nl)
Mathilde Marsman (hapto-atelier.nl)
Karin Kremer (voeles.nl)

Mijn eigen wijze

Als therapeut ben ik concreet en praktisch gericht. Door met je mee te bewegen en samen te onderzoeken kan ik helpen verduidelijken. Confronterend met een vleugje humor!

Ik ben als GZ-haptotherapeut aangesloten (erkend en geregistreerd) bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH).
Logo GZ Haptotherapeut

Anderen aan het woord

Ben jij op zoek naar meer balans? Of heb je vragen?

Samen kunnen we bekijken wat ik voor je kan betekenen.
Naar contactinfo